Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Bouncia Inflatables Factory
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Laura Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13539844456

WhatsApp : +8613539844456

Free call
Guangzhou Bouncia Inflatables Factory

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το export@bounica.com.cn      Skype: bouncia.inflatables

Whatsapp: +86-13539844456         Τηλ.: +86-020-36548026

Guangzhou Bouncia Inflatables Factory
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες: Bouncia Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: >2,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Το εργοστάσιο Bouncia Inflatables Guangzhou είναι εξειδικευμένο στο διογκώσιμο πάρκο νερού (διογκώσιμος αθλητισμός νερού) και άλλα σφραγισμένα αέρας διογκώσιμα προϊόντα. Είμαστε περίπου δρόμος 40 λεπτών από το διεθνή αερολιμένα Guanzhou Baiyun και είναι πολύ κατάλληλο για την επίσκεψη πελατών.

Το εργοστάσιό μας καλύπτει περίπου 7000 τετραγωνικά μέτρα και έχει περισσότερους από 70 υπαλλήλους. Η διαφορά μεταξύ Bouncia και άλλων κινεζικών εργοστασίων inflatables είναι εμείς είναι εστίαση στον αέρα που σφραγίζεται inflatables, ειδικά διογκώσιμα παιχνίδια πάρκων νερού. Ως τα τέλη του 2022, εγκαθιστάμε περισσότερα από 170 διογκώσιμα πάρκα νερού σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πολλά πρόγραμμα πάρκων νερού στην Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία. Για να μάθετε εάν υπάρχουν διογκώσιμα προγράμματα πάρκων νερού Bouncia στη χώρα σας, παρακαλώ διευθύνετε στο https://www.bouncia.com.cn/projects

Παρείχαμε μιά φορά την υπηρεσία cOem για άλλο διογκώσιμο εμπορικό σήμα πάρκων νερού. Προκειμένου να αναπτυχθεί το εμπορικό σήμα μας. Καταχωρήσαμε σήμα μας στην Κίνα, Ευρώπη ένα Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα ενιαία elments πάρκων νερού μας συμμορφώνονται με το EN ISO 25649 τυποποιημένο και είμαστε οι πρώτοι κινεζικοί διογκώσιμοι προμηθευτές πάρκων νερού τα των οποίων ενιαία στοιχεία ήταν TUV επικυρωμένο.

Τα διογκώσιμα πάρκα νερού μας σχεδιάζονται και για την πισίνα και ανοίγουν το νερό. Εάν η θέση σας είναι πισίνα, λίμνη ή θάλασσα, μπορούμε να παρέχουμε το κατάλληλο πάρκο για σας.

 

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

1. Μεγαλύτερος αριθμός διογκώσιμων περιπτώσεων πάρκων νερού μεταξύ των κινεζικών προμηθευτών

Εστιάζουμε κυρίως στη διογκώσιμες κατασκευή και τις πωλήσεις πάρκων νερού. Από το 2022, είμαστε ο κινεζικός προμηθευτής που έχει το μεγαλύτερο αριθμό περιπτώσεων σε όλο τον κόσμο.

 

2. TUV που πιστοποιείται για κάθε ενιαίο στοιχείο ενάντια σε EN ISO25649

Είμαστε ο πρώτος κινεζικός προμηθευτής τα ο οποίος ενιαία στοιχεία είναι TUV επικυρωμένο. Αυτό σημαίνει τα διογκώσιμα προϊόντα πάρκων νερού ότι μας συμμορφώνονται τουλάχιστον με τα EN πρότυπα του ISO 25649. Πραγματικά, πολλές λεπτομέρειες εργασίας μας υπερβαίνουν την απαίτηση των κανόνων. Με το TUV πιστοποιητικό, είναι χρήσιμο για σας να αγοράσεις την ασφάλεια πάρκων νερού, να χειριστείς τον εκτελωνισμό εισαγωγών και να περάσεις την τοπική επιθεώρηση τμημάτων ασφάλειας.

 

3. Υψηλή οικονομική αποτελεσματικότητα

Σαν κατασκευαστή, έναντι άλλων διογκώσιμων εμπορικών σημάτων πάρκων νερού, παρέχουμε στους πελάτες τις άμεσες τιμές εργοστασίων. Έναντι των κινεζικών προμηθευτών, το υψηλότερο επίπεδο είναι οι δυνάμεις μας. Για να λειτουργήσετε με Bouncia, μπορείτε να πάρετε τα υψηλά προϊόντα πάρκων νερού οικονομικής αποτελεσματικότητας.

 

Ιστορία

Το Bouncia ήταν εμπορική επιχείρηση για μια σύντομη περίοδο πρίν είναι ένα εργοστάσιο. Προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα ευκολότερη και να το κόστος, ιδρύσαμε το εργοστάσιό μας το 2009.

Αρχίσαμε το εργοστάσιό μας σε 12 υπαλλήλους και 1000 εγκαταστάσεις τετραγωνικών μέτρων. Το 2017, το εργοστάσιό μας που διευρύνονται σε περισσότερα από 7000 τετραγωνικά μέτρα και περισσότερους από 70 υπαλλήλους.

 

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Παρέχουμε και την προσαρμοσμένη και τυποποιημένη υπηρεσία στους διογκώσιμους πελάτες πάρκων νερού. Εάν έχετε αρκετό χρόνο και θέλετε να χτίσετε το μοναδικό πάρκο σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το πάρκο μαζί με το σχεδιαστή μας.

Εάν ο χρόνος είναι σφιχτός, μπορείτε να επιλέξετε τους τυποποιημένους συνδυασμούς πάρκων νερού μας για να κερδίσετε χρόνο σχεδίου και επικοινωνίας. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, έχουμε μερικά τυποποιημένα στοιχεία στο απόθεμα για τη επείγουσα ανάγκη των πελατών.

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

                        Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 0

Feedback

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 9

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 10

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 11

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας