aboutus

Guangzhou Bouncia Inflatables Factory

Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Guangzhou Bouncia Inflatables Factory
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Bouncia
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: >2,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το εργοστάσιο Bouncia Inflatables Guangzhou είναι εξειδικευμένο στο διογκώσιμο πάρκο νερού, τον αθλητισμό νερού και άλλα σφραγισμένα αέρας διογκώσιμα προϊόντα. Είμαστε δρόμος 40 λεπτών από το διεθνή αερολιμένα Guanzhou Baiyun. Καλωσορίζεστε για να μας επισκεφτείτε όταν έρχεστε στην Κίνα.

 

Το Bouncia ιδρύθηκε το 2009 και έχει τώρα δυνατότητα εργοστασίων 7000 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερους από 70 υπαλλήλους.

Η διαφορά μεταξύ Bouncia και άλλου εργοστασίου inflatables είναι εμείς είναι εστίαση στον αέρα που σφραγίζεται inflatables, ειδικά

διογκώσιμα παιχνίδια πάρκων νερού. Τώρα έχουμε κάτω από τις κύριες μηχανές:

 
* 6 μηχανές συγκόλλησης ζεστού αέρα
 
* 1 μεγάλη μηχανή συγκόλλησης υψηλής συχνότητας (αυτή η μηχανή μπορεί να ενώσει στενά πολλά μέρη αντί της κόλλας και η ποιότητα είναι
   σταθερότερος)
 
* 1 μικρότερη μηχανή συγκόλλησης υψηλής συχνότητας
 
* 1 αυτόματη τέμνουσα μηχανή
 
* 1 τέμνουσα μηχανή λουρίδων ενίσχυσης (για να κόψουν τις λουρίδες ενίσχυσης)
 
* 1 punching μηχανή (για να τρυπήσουν τα μέρη με διατρητική μηχανή)
 
* 1 ξεραίνοντας φούρνος (για τα μέρη) 
 
* 7 ράβοντας μηχανές

 

Η ποιότητά μας διογκώσιμων πάρκων νερού και άλλα σφραγισμένα αέρας στοιχεία είναι κορυφαίος στην Κίνα και οι κύριες αγορές μας είναι οι ευρωπαϊκές χώρες και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Εάν είστε λιανοπωλητής, χονδρέμπορος ή άτομο που ενδιαφέρονται για τα διογκώσιμα παιχνίδια πάρκων νερού, ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας!

 

Τα πλεονεκτήματά μας

 

1.TUV πιστοποιητικό για κάθε ενιαίο στοιχείο ενάντια σε EN ISO25649


Όλα τα ενιαία στοιχεία Bouncia είναι TUV που πιστοποιείται ενάντια σε EN ISO25649. Κάποια εργασία μας υπερβαίνει ακόμη και την απαίτηση των προτύπων. Η πιστοποίηση είναι πολύ χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες πάρκων νερού να ισχύσουν για την άδεια και να αγοράσουν την ασφάλεια.

 

Εδώ είναι ο ιστοχώρος αριθμού και καταδίωξης πιστοποιητικών:

 

Z1 092701 0004 περιστροφές 00
Z1 092701 0005 περιστροφές 00

το https://www.tuev-sued.de/product-testing/certificates

 

2.Anti-UV&heat υλικό αντίστασης


Η χρήση Bouncia προσάρμοσε το αντι υλικό UV&heat κάνει το κύκλο ζωής του επιπλέοντος νερού να σταθμεύσει 30%-50% μακρύτερο από το κανονικό υλικό που οι περισσότεροι προμηθευτές έχουν χρησιμοποιήσει, ειδικά για την ισχυρή UV και υψηλής θερμοκρασίας περιοχή.

 

3.Double συστήματα σύνδεσης


Το Bouncia σχεδίασε αρχικά τα διπλά συστήματα σύνδεσης κάνει ολόκληρο το νερό να σταθμεύσει πολύ σταθερός και γερός ακόμη και στο άσχημο καιρό. Αυτό το σύστημα σύνδεσης είναι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που προστατεύεται.

 

4.Free υπηρεσία προσαρμογής


Έχουμε την πλούσια εμπειρία στην υπηρεσία προσαρμογής πάρκων aqua. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το πολύ πάρκο σας, μας στείλετε ακριβώς ένα σχέδιο της περιοχής νερού σας, ο σχεδιαστής μας μπορεί να σχεδιάσει anunique το πάρκο για να εγκαταστήσει την περιοχή σας, είναι ελεύθερο!

 

5.Factory τιμή


Με βάση το ίσο ποιοτικό επίπεδο στο διογκώσιμο νερό το πάρκο, που διατάζει από Bouncia μπορεί άμεσα να σώσει 3 φορές κόστισε από διατάζοντας από άλλο εμπορικό σήμα.

 

Πλεονεκτήματα εργασίας

 

1)Ενίσχυση. Κάνουμε τις ενισχύσεις στο κάθε τα αδύνατα σημεία όπως τις ραφές συγκόλλησης, μέσα στα διαφράγματα, γωνίες ect.

   

2)Ανθεκτικά μέρη. Όλα τα μέρη μας όπως τις λαβές, δαχτυλίδια αγκύρων είναι ενωμένα στενά αντί της κόλλας, δεν είναι εύκολο να ξεφλουδίσει μακριά.

   

3)Ανθεκτικό δαχτυλίδι αγκύρων. Για τα δαχτυλίδια αγκύρων, χρησιμοποιούμε πάντα το υλικό ανοξείδωτου 316 που τελευταίος μακρύτερος από άλλο μέταλλο στο νερό, ειδικά θαλασσινό νερό.

    

Ιστορία

Το Bouncia ήταν εμπορική επιχείρηση για μια σύντομη περίοδο πρίν είναι ένα εργοστάσιο. Προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα

ευκολότερος και κατεβείτε το κόστος, ιδρύσαμε το εργοστάσιό μας το 2009.

 

Στην αρχή, έχουμε μόνο 12 υπαλλήλους, 1000 εγκαταστάσεις τετραγωνικών μέτρων, και τις ετήσια πωλήσεις USD500,000

το 1$ο έτος.

 

Μετά από τη συσσώρευση αρκετών ετών στους πελάτες, την εμπειρία και τη γνώση των διογκώσιμων παιχνιδιών πάρκων νερού, Bouncia

το κινημένο έως νέο εργοστάσιο το Μάρτιο του 2014, οι νέες εγκαταστάσεις είναι περισσότερες από 3 φορές μεγαλύτερο από την προηγούμενη,

διατάξαμε επίσης περισσότερες μηχανές και τώρα η ικανότητα παραγωγής και οι ετήσια πωλήσεις είναι 4 φορές μεγαλύτερες από πριν.

 

Επίσης, από αυτό το έτος, αρχίζαμε με κάποιο διάσημο εμπορικό σήμα, αυτό μας βοηθά να βελτιωθούμε σε μερικές λεπτομέρειες.

Υπηρεσία

Το Bouncia είναι εστίαση στο διογκώσιμο αθλητισμό νερού και άλλα αεροστεγή inflatables, είμαστε επαγγελματικότεροι από εκείνα τα εργοστάσια που κάνουν όλα τα είδη inflatables.

 

όχι μόνο παρέχουμε τα προϊόντα, αλλά και μπορούμε να παρέχουμε το sulotion για σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο στοιχείο για σας, μπορείτε να μας πείτε κάτω από τα σημεία, κατόπιν προσαρμόζουμε το πάρκο νερού για σας, ακριβώς όπως κάναμε για τον αθλητισμό νερού Harrion στον Καναδά.

 

Κίνα Guangzhou Bouncia Inflatables Factory Εταιρικό Προφίλ 0

 

1) Πού θέλετε να εγκαταστήσετε το πάρκο νερού, τη λίμνη, τη θάλασσα ή άλλη περιοχή; 
 
2) Ποια είναι η περιοχή νερού σας; 
 
3) Ποιο είναι το βάθος νερού σας;
 
4) Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας; 
 
 

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας έχει αυτά τα τμήματα:

  • Τμήμα πωλήσεων
  • Τμήμα Ε&Α
  • Τμήμα Puchasing
  • Τμήμα παραγωγής

Στοιχεία επικοινωνίας